Національна академія наук України: підсумки діяльності за 2017 рік та основні напрями подальшої роботи (сесія Загальних зборів НАН України 26 квітня 2018 року) (Вісник НАН України, 2018)
26 квітня 2018 року відбулася звітна сесія Загальних зборів НАН України, під час якої було розглянуто результати діяльності установ Академії в 2017 р., найвагоміші досягнення в галузі фундаментальних і прикладних досліджень, проаналізовано проблеми, які виникали впродовж звітного періоду, та окреслено основні напрями подальшої роботи.