Про регуляризацiю матричного рiвняння Сильвестра - Чуйко, С.М.; Чуйко, О.В.; Дзюба, М.В. (Труды Института прикладной математики и механики, 2015)
Знайдено конструктивнi умови регуляризацiї лiнiйного матричного рiвняння Сильвестра. Побудовано лiнiйне збурення матричного рiвняння Сильвестра, а також розв язки збуреного матричного рiвняння Сильвестра.