Інтеграція системи операційних бюджетів і збалансованої системи показників у стратегію промислового підприємства - Жуков, С.А. (Економічний вісник Донбасу, 2018)
У статті обґрунтовано необхідність інтеграції збалансованої системи показників як складової частини стратегічного планування та системи операційних бюджетів у єдину стратегію промислового підприємства. Представлено механізм трансформації стратегії на операційний рівень за допомогою нефінансових складових збалансованої системи, який дозволяє здійснити своєчасну координацію бюджетних показників й, як наслідок, підвищити ефективність діяльності підприємства в цілому.