Ризикоорієнтованість у розвитку фінансового планування на підприємстві - Проценко, Я.В. (Економічний вісник Донбасу, 2018)
Стаття присвячена проблемі забезпечення фінансової рівноваги підприємства із врахуванням рівня ризиків досягнення планових показників, імовірності їх настання та впливу ризиків на фінансову стійкість і на рух фінансових ресурсів. Розглядаються етапи ризикоорієнтованого фінансового планування, оцінка якості фінансового плану та контролю за його виконанням.