Измерение амплитуд и фаз при колебаниях элементов конструкций из пьезокерамики - Шульга, Н.А.; Карлаш, В.Л. (Прикладная механика, 2015)
Систематизовано й узагальнено наукові результати, отримані при вивченні проблеми вимушених електромеханічних коливань п’єзокерамічних напівдисків у діапазоні частот. Значну увагу приділено новим експериментальним методам дослідження амплітудно-частотних і фазочастотних характеристик коливань.