Із зали засідань Президії НАН України (21 березня 2018 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 21 березня 2018 року розглядалися такі питання: функціональні матеріали з пам’яттю форми: сучасний стан і перспективи використання (доповідач — доктор фізико-математичних наук Г.С. Фірстов); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.