Із зали засідань Президії НАН України (4 квітня 2018 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 4 квітня 2018 року розглядалися такі питання: • спільне засідання Президії Національної академії наук України та Колегії Державної служби статистики України з питання «Про наукове забезпечення проведення перепису населення» (доповідачі — академік НАН України Е.М. Лібанова і голова Держстату України І.Є. Вернер); молекулярне моделювання біологічних систем: стан та перспективи (доповідач — доктор фізико-математичних наук С.О. Єсилевський); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.