60-річчя академіка НАН України В.П. Вишневського (Вісник НАН України, 2018)
8 червня виповнилося 60 років відомому вченому у сфері фінансів та економіки промисловості, доктору економічних наук, професору, академіку НАН України Валентину Павловичу Вишневському.