Гранична рівновага кусково-однорідного пружного тіла з міжфазними зсувними тріщинами у кутовій точці межі поділу середовищ - Назаренко, В.М.; Кіпніс, О.Л. (Доповіді НАН України, 2018)
Досліджено граничну рівновагу кусково-однорідного ізотропного пружного тіла з міжфазними зсувними тріщинами у кутовій точці межі поділу середовищ. Точний розв'язок відповідної задачі теорії пружності для клиноподібного тіла побудовано методом Вінера—Гопфа.