Кінолітература. Василь Симоненко: “Бенкет небіжчиків” - Ткаченко, Д. (Слово і Час, 2010)
У статті розглянуто мистецькі домінанти кінолітератури та незавершений сценарій Василя Симоненка під кутом зору зорієнтованості тексту на екранне втілення.