Поступ української медієвістики - Литвинов, В. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Оксана Сліпушко. Еволюція та функціонування літературних образів у книжності Києворуської держави (Х – перша половина ХІІІ ст.). – К.: Аконіт, 2009. – 416 с.