Універсалії на переломах літературних епох - Васьків, М. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Турган О. Д., Гребенюк Т. В. Універсальні категорії в системі літературного твору (модерністська та постмодерна світоглядно- художні парадигми): Монографія. – Запоріжжя: Просвіта, 2008. – 292 с.