О методологии оценки степени выбросоопасности зон геологических нарушений на пологих угольных пластах Донбасса - Минеев, С.П.; Рубинский, А.А. (Геотехнічна механіка, 2005)
Розглянуто розвиток засобів прогнозу викидонебезпечності вугільного масиву коло гірничо-геологічних порушень на пологих вугільних пластах, що впроваджуються в Донбасі.