Отбойка горных пород утилизируемыми взрывчатыми материалами в сложных горногеологических условиях - Коновал, В.Н. (Геотехнічна механіка, 2005)
Доведена доцільність і обґрунтованість використовування конверсійних матеріалів типу балістітних порохів і штатних ВР при видобутку корисних копалин.