Критерии адекватности математических моделей вентиляционных сетей угольных шахт с неопределенной структурой и аэродинамическими параметрами - Бунько, Т.В. (Геотехнічна механіка, 2005)
Запропоновано критерії адекватності математичних моделей вентиляційних мереж вугільних шахт їх реальному стану та обґрунтовано можливість їх використання під час розрахунків повітророзподілу у вентиляційних мережах.