Епістолярний діалог Володимира Винниченка з Розалією Ліфшиць (1916) - Миронець, Н. (Слово і Час, 2010)
Продовження. Див.: СіЧ. – 2007. – №№9,10; 2008. –№№ 1,3,6-8; 2009. – №№ 2,4,6,12, 2010. – №1. Підготовка текстів і примітки Надії Миронець.