З позицій рецептивної поетики - Сквіра, Н. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Наукові записки. Проблеми рецептивної поетики: Зб. літературознавчих статей. – Вип. 84. – Серія: Філологічні науки. – Кіровоград: РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2009. – 184 с.