Моделювання процесів в пристрої контролю ізоляції оперативного постійного струму - Жук, І.А. (Гідроенергетика України, 2013)
Описується важливість мереж оперативного постійного струму, що ставить на перший план їх надійність. В статті розглядається побудова математичної моделі зміни напруги на опорі котушки релерелейного захисту взагалі, на при кладі УКИ-1 зокрема.