Гідро-дизельна автономна енергосистема з асинхронними генераторами - Джура, О.В. (Гідроенергетика України, 2013)
Розглянуто схемне рішення гідро-дизельної автономної енергосистеми змінного струму. Наведено результати моделювання електромеханічних процесів в розглянутій системі.