Використання модульних водозабірно-очищувальних засобів на насосних станціях - Солодкий, О.Д. (Гідроенергетика України, 2014)
Проведений аналіз доцільності використання модульних водозабірно-очищувальних засобів на насосних станціях. Наведені основні переваги сітчастих конічних засобів, підтверджені лабораторними та польовими випробуваннями. Доповідь на VI МІжнародній конференції "Світові тенденції та перспективи розвитку гідроенергетики України" (14—15 березня 2013 р., Україна, м. Рівне.