Оцінка використання водних ресурсів басейну річки Горинь в межах впливу Хмельницької АЕС - Яцик, А.В.; Бондарчук, Д.С. (Гідроенергетика України, 2014)
Результати оцінки впливу Хмельницької АЕС на водні ресурси басейну р. Горинь.