Відлуння сходу в українській літературі - Шумило, Н. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Мейзерська Т.С. Re-presence: Відлуння Сходу в українській літературі ХІХ ст.: Зб. наук. статей. – Одеса: Астропринт, 2009. – 156 с.