Класика на калькуляторі - Родик, К. (Слово і Час, 2010)
У лютому урочисто оголошені лауреати ХІ Всеукраїнського рейтингу “Книжка року’2009”, а також оприлюднені повні результати оцінювання книжкового репертуару минулого сезону. Пропонуємо увазі читачів журналу “Слово і Час” повний список найцікавішої для них номінації.