Чи треба тужити за втраченим ім'ям? - Гирич, І. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2002)
Рецензія на книгу: Наконечний Євген. Украдене ім'я: Чому русини стали українцями. – Львів, 2001. – 400 с.