Використання диференціального рівняння затухаючих вимушених коливань при побудові профілю вільної поверхні кноїдальних хвиль - Рябенко, О.А.; Клюха, О.О.; Галич, О.О.; Поплавський, Д.М. (Гідроенергетика України, 2016)
В роботі представлено алгоритм розрахунку профілю вільної поверхні кноїдальних хвиль з врахуванням затухання хвиль по довжині. Доповідь на VIІ МІжнародній конференції гідроенергетиків «Сталий розвиток гідроенергетики, як основа мобільності та маневреності ОЕС України»