Дніпро в тактичних планах повстанців Північної України 1919–1921 рр. - Баров, В. (Сiверянський лiтопис, 2018)
У статті досліджується річкова війна українських повстанських формацій Північної України в період 1919–1921 рр. як складова частина української військової історії і в цілому історії України доби визвольних змагань 1917–1921 рр.