Україна. Голодомор 1946–1947 років: непокараний злочин, забуте добро - Горох, М.; Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2018)
Рецензія на книгу: Україна. Голодомор 1946–1947 років: непокараний злочин, забуте добро / Упорядник-автор А. Бондарчук. Київ: Орієнтир; Видавець ФОП Мельник М. Ю., 2017. 608 с.