Способи живлення гібридних волоконно-оптичних вимірювачів контрольно-діагностичних параметрів гідрогенераторів - Зайцев, Є.О.; Левицький, А.С. (Гідроенергетика України, 2017)
Розглянуто принципи практичної реалізації систем живлення гібридних волоконно-оптичних вимірювачів (ГВОВ) контрольно-діагностичних параметрів гідрогенераторів. Наведено розроблені схеми ГВОВ з батарейним живленням, через енергетичний та енергетично-інформаційний волоконно-оптичний канал. Описано загальну структуру та принципи роботи гібридного волоконно-оптичного вимірювача систем технічної діагностики. Наведено реалізацію ГВОВ з живленням через інформаційно-енергетичний канал, реалізований на основі технологій "Wavelength-Division Multiplexing"