Особливості роботи ГАЕС в умовах виникнення хвиль переміщення - Рябенко, О.А.; Осадчий, С.Д.; Клюха, О.О.; Тимощук, В.С. (Гідроенергетика України, 2017)
Розглядається питання роботи ГАЕС в об'єднаній енергосистемі. Звертається увага на утворення хвильових процесів у верхній водоймі під час пуску, зупинки та роботі ГАЕС. Наводяться результати натурних досліджень при роботі першого агрегату в насосному режимі.