До питання відкриття склепу гетьмана України Кирила Розумовського (на основі матеріалів ЦДАВО м. Київ) - Оксінь, Т. (Сiверянський лiтопис, 2018)
Підготовлено до друку архівний документ – лист Федора Ернста до Українського головного управління науковими установами при Народному комісаріаті освіти УСРР (далі Укрнаука) 1927 р. про відкриття склепу Кирила Розумовського у Воскресенській церкві м. Батурин із фондів Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України (далі ЦДАВО).