Створення комплексної інформаційної 3D моделі Оноківської ГЕС - Білак, О.О.; Третяк, К.Р.; Маліцький, А.Ю.; Шило, Є.О. (Гідроенергетика України, 2017)
Розглянуто автоматизоване проектування нових малих ГЕС та реконструкція існуючих з використанням 3D-моделі та безпілотних літальних апаратів (БПЛА) та наземних лазерних сканерів.