Протипаводкові акумулюючі ємності в басейні верхнього Дністра та мала гідроенергетика - Хлапук, М.М.; Шинкарук, Л.А. (Гідроенергетика України, 2018)
В статті розглянуто обгрунтування використання необхідності будівництва акумулюючих емностей та їх використання в поєднанні з регуляційними порудами для захисту теріторій від затоплення.