Стан колишнього будинку чернігівського архієпископа на поч. ХІХ ст. - Сергєєв, С. (Сiверянський лiтопис, 2018)
У статті йдеться про ремонтні роботи в приміщеннях будинку губернського правління м. Чернігова в першій третині ХІХ ст. Показані систематичні пошкодження, яких зазнавала колишня резиденція місцевого архієпископа, та хід відновлювальних робіт. Подається інформація відносно контролю за ходом ремонтів, інертність тодішньої бюрократичної системи тощо.