Династія качанівських благодійників - Половець, В. (Сiверянський лiтопис, 2018)
У статті досліджується життя та діяльність визначних представників династії качанівських благодійників – Григорія Степановича, Василя Васильовича (старшого) і Василя Васильовича (молодшого) Тарновських. Як особистості вони були різними, але, володіючи унікальними рисами характеру, життєвим досвідом і суспільними досягненнями, удостоїлися честі бути вписаними в історію, завдяки чому згадуються через століття.