Акція «Ніч у музеї» як зразок ефективної комунікації з відвідувачами (на прикладі Чернігівського історичного музею імені В.В. Тарновського) - Синельник, І. (Сiверянський лiтопис, 2018)
У статті висвітлюється відносно нова форма музейної комунікації з відвідувачами – акція «Ніч у музеї». Розглядаються форми і методи діяльності музейного закладу в рамках цієї акції щодо успішного діалогу із громадськістю, результативного використання інформаційних технологій.