Структурно-семантична бінарність художнього дискурсу поезії Степана Чарнецького - Камінчук, О. (Слово і Час, 2010)
У статті розглядається бінарний структурно-семантичний синтез декадансу й символізму в поезії Степана Чарнецького. Схарактеризовано основні риси творчої індивідуальності поета.