Творча історія поезії у прозі Василя Стефаника “Самому собі” - Варчук, В. (Слово і Час, 2010)
Стаття присвячена текстологічним проблемам поезії у прозі Василя Стефаника “Самому собі”. На основі вивчення епістолярію письменника та рукописних джерел тексту висвітлено її творчу історію. Подано практичні рекомендації щодо публікації поезії у прозі “Самому собі” в майбутньому науковому виданні.