Історія, письменник і критик - Хмелюк, М. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Романов С. М. Юрій Косач між минулим і сучасним. Історична проза письменника 1930-х років: Монографія. – Луцьк: Редакційно-видавничий відділ Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2009. – 267 с.