Інноваційний розвиток як чинник конкурентоспроможності в умовах зовнішніх обмежень - Брюховецька, Н.Ю.; Коритько, Т.Ю. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2017)
Проаналізовано інноваційний розвиток України в контексті міжнародних індикаторів і рейтингів інноваційної діяльності. Виявлено основні проблеми підприємств в умовах євроінтеграції з ЄС. Проаналізовано індекс Європейського інноваційного табло і його вплив на конкуренто¬спроможність підприємств в умовах зовнішніх обмежень, обґрунтовано ключові напрями інноваційної політики.