Барчине віддзеркалення Шекспірового “Короля Ліра” - Кабкова, О. (Слово і Час, 2010)
У статті розглянуто переклад Шекспірового “Короля Ліра” В. Баркою як пробудження приспаності читача, віддзеркалення естетичних та світоглядних основ В.Барки, унаочнення автентичних кодів, ігрового характеру Шекспірового письма.