Новий підручник із давньої української літератури - Левченко, Г. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Білоус П.В. Історія української літератури ХІ – ХVIII ст.: Навч. посіб. – К.: ВЦ “Академія”, 2009. – 424 с. (Серія “Альма-матер”).