(a, d)-дистанційна антимагічна розмітка окремих типів графів - Семенюта, М.Ф. (Кибернетика и системный анализ, 2016)
Досліджено необхідні умови існування (a, d)-дистанційної антимагічної розмітки графа G = (V, E) порядку n. Одержано теореми, що розширюють сімейство не (a, d)-дистанційних антимагічних графів. Зокрема, доведено, що корона Pn ∘ P1 не допускає (a, 1) -дистанційної антимагічної розмітки для n ≥ 2, якщо a ≤ 2. Встановлено значення a, при яких ланцюг Pn може бути (a, 1) -дистанційним антимагічним графом. Досліджено окремий випадок циркулянтного графа.