О.О. Шалімов (100 років від дня народження) (Наука та наукознавство, 2018)
Шалімов Олександр Олексійович — видатний учений у галузі фізіології і медицини, доктор медичних наук (1958), професор (1961), академік АН УРСР (1978), академік АМН України (1993), Герой України (2005).