Борис Григорович Луцький та Україна - Фірсов, О.В. (Наука та наукознавство, 2018)
У статті висвітлено внесок видатного конструктора, винахідника, вченого українського походження Бориса Григоровича Луцького в розвиток світового двигуно-, автомобіле- та літакобудування.