Дослідження впливу механізмів дискретно-імпульсного введення енергії на водневий показник водних систем - Долінський, А.А.; Шурчкова, Ю.А.; Дубовкіна, І.O.; Коник, А.В. (Промышленная теплотехника, 2015)
У статті представлено дослідження активації водних систем методом ДІВЕ. Наведено результати експериментальних досліджень впливу механізмів ДІВЕ: миттєвого скидання тиску (вакуумування), адіабатичного закипання і високочастотних гідродинамічних коливань на водневий показник різних типів води. Встановлено степінь підвищення водневого показника і його стійкість в часі.