Літопис як художній твір: погляд літературознавця - Голик, Р. (Інститут українознавства ім. І.Крип’якевича НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: Федорак Н. Поетика Галицько-Волинського літопису. Львів, Львівський національний університет імені Івана Франка, 2005, 252 с.