Енергетична стратегія України: розвиток теплозабезпечення - Долінський, А.А.; Басок, Б.І.; Базєєв, Є.Т. (Промышленная теплотехника, 2015)
Мета розробки проекту Енергетичної стратегії України на період до 2035 р. передбачає актуалізацію положень Енергетичної стратегії України на період до 2030 року, врахування існуючих загроз енергетичній безпеці України та забезпечення виконання міжнародних зобов’язань. У статті наведено дані порівняльного аналізу деяких цільових індикаторів стратегічного розвитку важливої галузі ЕС-35, а саме – системи теплозабезпечення населених пунктів України, отриманих двома незалежними експертними групами: зосередженими в НІСД і в Інституті технічної теплофізики НАН України (ІТТФ НАН України).