Дослідження теплофізичних характеристик пагонів верби за допомогою установки синхронного теплового аналізу - Дмитренко, Н.В.; Іванов, С.О.; Снєжкін, Ю.Ф.; Декуша, Л.В. (Промышленная теплотехника, 2015)
У статті представлені принцип роботи приладу ДМКИ-01 та результати визначення за його допомогою питомої теплоємності та питомої теплоти випаровування вологи з деревовидних тканин однорічних пагонів верби.