Підходи до проблеми поводження з твердими побутовими відходами в світі та в Україні - Павлюк, Н.Ю.; Сігал, О.І. (Промышленная теплотехника, 2015)
У статті розглядаються підходи до видалення муніципальних твердих побутових відходів у світі та ЄС. Визначено, що пріоритетом для України є використання енергетичного потенціалу ТПВ для виробництва теплової енергії для потреб населення, що дозволить замістити відповідну кількість природного газу. Запропоновано концепцію підходу до впровадження ТЕЦ на ТПВ для міст України з різною чисельністю населення.