Підвищення ефективності теплоутилізаційних енергоустановок на низькокиплячих робочих тілах на змінних режимах їх роботи - Сергієнко, Р.В. (Промышленная теплотехника, 2015)
В роботі розглянуто і вирішено науково-прикладні питання вибору робочого діапазону теплоутилізаційної енергоустановки (ТУЕУ), розроблення способів підвищення ефективності роботи установки на змінних режимах і при зміні атмосферних умов. Вдосконалено методику і програму термодинамічного і теплового розрахунку ТУЕУ в умовах обмеженої потужності джерела теплоти за обраним тепловим перепадом.